Osta tästä!

 

OMENAPUUN LEIKKAUS

Kurkottaako omenapuun oksat korkeuksiin? 

Olen Meeri Dahlberg. Autan ihmisiä uudistamaan pihaa suunnittelemalla, kunnostamalla ja hoitamalla. Ammatiltani olen puutarhuri.

Suurin osa pihoilla kasvavista omenapuista on ylikasvaneita ja oksaisia, niitä on leikattu jonain vuonna ja sitten unohdettu ja vesiversot puutuneet. Omenapuun oksat kurkottavat korkeuksiin, latvus on tiuha, omenoita on hankala poimia tai niitä tulee liikaa tai niihin tulee tauteja. Leikkaaminen tuntuu hankalalta, aikaa vievältä, ehkä ei ole kunnon välineitä. On kiire töissä, kiire perheen ja harrastusten kanssa, tai selkä ei enää kestä raskaampia puutarhatöitä. On ollut tarkoitus siistiä omenapuuta, tai aloittaa omenapuun leikkaus mutta se on jäänyt tekemättä.

Omenapuun leikkaus sisältää omenapuun leikkauksen maasta käsin ja oksien poisviennin.

Leikkaamalla omenapuu pysyy satoisana ja terveenä, omenat kypsyvät tasaisemmin, kun latvukseen pääsee valoa. Omenapuu pysyy sopivan kokoisena, kauniin muotoisena ja puu elää pidempään ja tuottaa iloa ja hyötyä omistajalleen.

Tilaa omenapuun leikkaus itsellesi tai läheisellesi tarjoushintaan 100€ sis alv 24%.

Paina "Osta tästä" ja maksa omenapuun leikkaus Stripe-maksupalvelussa kortilla. Saat maksun jälkeen kotitalousvähennyskelpoisen kuitin sähköpostiin. Soitan sinulle seuraavana arkipäivänä ja sovin sinulle sopivan ajan omenapuun leikkaukselle.

Omenapuun leikkaus on kotitalousvähennyskelpoinen. Vuonna 2023 kotitalousvähennys on kotitalous, hoito ja hoivatyölle 60% omavastuun jälkeen.

Tilaa omenapuun leikkaus 100€

  • Omenapuun leikkaus
  • Kuivien ja huonokuntoisten oksien poisto 
  • Vesiversojen poisto
  • Oksien poisvienti
Osta tästä!
Osta tästä!

Pihan uudistusta pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla

+358 44 9746768

[email protected]

Y-tunnus: 2935552-6