Osta tästä!

 

OMENAPUUN LEIKKAUS E-KIRJA

Opi leikkaamaan omenapuu

Olen Meeri Dahlberg. Autan ihmisiä uudistamaan pihaa suunnittelemalla, kunnostamalla ja hoitamalla. Ammatiltani olen puutarhuri.

Suurin osa pihoilla kasvavista omenapuista on ylikasvaneita ja oksaisia, niitä on leikattu jonain vuonna ja sitten unohdettu ja vesiversot puutuneet. Omenapuun oksat kurkottavat korkeuksiin, latvus on tiuha, omenoita on hankala poimia tai niitä tulee liikaa tai niihin tulee tauteja.

Tiedät että omenapuuta pitää leikata ja olet joskus leikannutkin, mutta löytämäsi tieto on ristiriitaista, etkä ole varma mikä leikkauksessa on tärkeintä ja mistä aloittaa ja omenapuu on jäänyt leikkaamatta viime vuosina.

Omenapuun leikkaus e-kirjan avulla opit mitä oksia omenapuusta pitää leikata, kuinka paljon omenapuuta voi kerralla leikata ja miten poistetaan oksia niin että oksa ei repeä ja leikkauspinta on siisti.

Leikkaamalla omenapuu pysyy satoisana ja terveenä, omenat kypsyvät tasaisemmin, kun latvukseen pääsee valoa. Omenapuu pysyy sopivan kokoisena, kauniin muotoisena ja puu elää pidempään ja tuottaa iloa ja hyötyä omistajalleen.

Osta omenapuun leikkaus e-kirja hintaan 15€.

Paina "Osta tästä" ja maksa omenapuun leikkaus e-kirja Stripe-maksupalvelussa kortilla. Saat maksun jälkeen Omenapuun leikkaus e-kirjan sähköpostiin.

Omenapuun leikkaus e-kirjalla on 100% tyytyväisyystakuu!

 

Osta omenapuun leikkaus e-kirja 15€ ja opit:

  • Mitä leikkauksella tavoitellaan
  • Miten omenapuuta leikataan
  •  Kuinka paljon voi leikata vuosittain
  • Mikä on vesiverso 
  • Leikkauksessa tarvittavat välineet
Osta tästä!
Osta tästä!

Pihan uudistusta pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla

+358 44 9746768

[email protected]

Y-tunnus: 2935552-6